Prostaattest

Prostaatkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen in de leeftijdscategorie van 47 tot 59 jaar! Prostaataandoeningen worden vaak pas in een laat stadium ontdekt omdat er in het begin weinig klachten zijn. In Nederland heeft 22% van de mannelijke kankerpatiƫnten prostaatkanker, waarvan er gemiddeld meer dan 2500 mannen per jaar sterven aan het gevolg van prostaatkanker. In overige Europese landen en de VS is het gebruikelijk jaarlijks een PSA test te doen omdat het van levensbelang kan zijn. Een PSA test ter controle is dan ook zeer aan te raden en deze test zal in de toekomst waarschijnlijk als bevolkingsonderzoek worden ingevoerd. HOE WERKT DE PSA ZELFTEST Met de PSA zelftest kunt u middels een vingerprik uw PSA waarden vast laten stellen. In ons gecertificeerde labo

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrShare on Google+Digg thisShare on LinkedInPin on PinterestShare on VKShare on RedditPrint this pageEmail this to someone
Flattr the authorShare on StumbleUponShare on YummlyBuffer this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *