VLOG || SA KAM PIRE ?! | OKTOBERFEST | SARA KARAJ

Heii si jeni? Duhet te ndaja me ju keto ditet e fundit te miat ne Vjene ! Nga nje shetitje tek universiteti i ekonomise , ne Oktoberfestin Austriak e deri tek ora 1 e nates qe na vendosem te iknim ne muze ! Ne fund ju tregova produktet qe Avon ka derguar per mamin dhe per zonjat mbi moshen 40 vjece ! Produktet dalin ne nentor dhe mund ti blini dhe ne websiten e tyre : ! Shihemi ne videon e rradhes , Sara ! #sarakaraj #oktoberfest #avonunboxing

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrShare on Google+Digg thisShare on LinkedInPin on PinterestShare on VKShare on RedditPrint this pageEmail this to someone
Flattr the authorShare on StumbleUponShare on YummlyBuffer this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *